• KOM JIJ HET JEUGDBESTUUR VERSTERKEN?

 • Castricum, 8 februari 2021 – Aan het einde van het huidige seizoen zullen er een aantal leden van het Jeugdbestuur afzwaaien, waardoor er een drietal vacatures ontstaan. De functies Voorzitter Jeugdbestuur, Secretaris Jeugdbestuur en de functie van Voetbalzaken Onderbouw komen vacant.

  Wil jij je steentje bijdragen aan FC Castricum? En wil jij je steentje bijdragen aan het laten voetballen van de jeugd? Schroom dan niet om je handen uit de mouwen te steken en met plezier je hiervoor in te zetten! Het te verrichten werk binnen het Jeugdbestuur zijn dankbare taken. Je draagt immers bij aan het laten voetballen van de jeugd. Hoe mooi is dat!?

  Wat je vaak bij verenigingen ziet is dat veel taken en werkzaamheden door een kleine groep mensen worden verricht, zo ook op verschillende vlakken binnen FC Castricum. Door nu in te stappen op één van de openstaande vacatures draag je er aan bij dat het aantal vrijwilligers bij FC Castricum toeneemt. Dit kan ertoe bijdragen dat vele handen licht werk maken.

  De huidige bestuursleden zullen na meerdere jaren afscheid nemen van de genoemde functies, maar blijven beslist verbonden aan de club. Hiermee gaat er geen kennis verloren en kunnen nieuwe bestuursleden eventueel een beroep doen op ervaringen en kennis van deze voormalige bestuursleden.

  Interesse of meer informatie?

  Neem contact op met onze secretaris van het Jeugdbestuur via: jeugdbestuur@fccastricum.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

  Klik hier voor de vacature van Voorzitter Jeugdbestuur
  Klik hier voor de vacature van Secretaris Jeugdbestuur
  Klik hier voor de vacature Voetbalzaken Onderbouw