• LID WORDEN

  Lid worden van voetbalvereniging FC Castricum? Iedereen is welkom Wil je voetballen in Castricum bij een sportieve, vriendelijke en gezellige leuke voetbalvereniging. Dan kun je zeker bij FC Castricum terecht. Jong en oud, jongens en meisjes, veldvoetbal op zaterdag, interne "sevens" zondag competitie, zaalvoetbal, FCC heeft voor iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te voetballen. Hieronder volgt informatie hoe een en ander toegaat op onze club. Veel plezier en tot ziens op ons grandioze sportcomplex "Noord-End". Sportcomplex "Noord-End" FC Castricum voetbalt op het prachtige voetbalcomplex "Noord-End", omringd door veel groen. Als je via het laantje het terrein oploopt ruik je het groene gras en voel je een heerlijke sfeer op je afkomen. Met 5 voetbalvelden, waarvan een kunstgrasveld en een boarding kunstgrasveldje, 16 kleedkamers en een gezellige mooie kantine voel je je al snel helemaal thuis. Gevoetbald wordt er bijna elke dag en er zijn het hele jaar door volop activiteiten en evenementen. Bij FC Castricum is er altijd wel iets te doen.

 • Ledenadministratie:
  Ben Hamaker
  0251-657185
  ledenadministratie@fccastricum.nl

  Uiteraard kan je als jeugdlid ook een paar maal op proef meetrainen voor je besluit om lid te worden. Dan graag even contact opnemen met de jeugdvoorzitter (via colofon / via email).

  Wanneer je je vóór 15 juni van het nieuwe seizoen opgeeft als (jeugd)lid dan word je in een team voor het komende seizoen ingedeeld. Dan weet je ook zeker dat je wedstrijden in de KNVB-competitie kunt voetballen. Meld je je later aan dan proberen wij je in te delen maar de kans bestaat dan dat een team vol is en je gevraagd wordt als "trainend lid" te beginnen, hangende de definitieve indeling in een team.

  Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief "trainingslid" worden.

  Opzeggen als lid?
  Opzeggen (of overschrijven) als lid moet je per email of schriftelijk doen bij de ledenadministrateur
  de heer Ben Hamaker: ledenadministratie@fccastricum.nl

  Dit dient voor het einde van het voetbalseizoen 31 mei te gebeuren.

  Voor contributie: klik HIER 
  Voor trainingstijden: klik HIER 
  Voor kledingfonds: klik HIER

  Website vol informatie
  Er is altijd wel iets te doen op de club, voor het wedstrijdprogramma, uitslagen, evenementen, afgelastingen en toernooien etc. kun je terecht op onze website  www.fccastricum.nl

  Het bestuur FC Castricum