• LID WORDEN

  Lid worden van voetbalvereniging FC Castricum? Iedereen is welkom!
  Wil je voetballen in Castricum bij een sportieve, vriendelijke en gezellige leuke voetbalvereniging? Dan kun je zeker bij FC Castricum terecht. Jong en oud, jongens en meisjes, veldvoetbal op zaterdag, interne "sevens" zondag competitie, zaalvoetbal; FCC heeft voor iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te voetballen. Hieronder volgt informatie hoe een en ander toegaat op onze club. Veel plezier en tot ziens op ons grandioze sportcomplex "Noord-End". Sporten wil je blijven doen, ook als je geldzorgen hebt. Niet iedereen kan de contributie betalen. Tegenwoordig hebben 1 op de 11 gezinnen te maken met financiële problemen. Dat is niet vreemd in tijden van inflatie en hoge energierekeningen.

  FC Castricum is daarom aangesloten bij de Niemand Buitenspel ING-campagne. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden. Informatie over hulp bij geldzorgen vind je op Geldfit. Wij helpen u graag op weg naar de juiste hulp. Binnen onze vereniging is Gerard travnicek Financieel Contactpersoon. Hij is te bereiken onder het e-mailadres: penningmeester@fccastricum.nl

  Sportcomplex "Noord-End"
  FC Castricum voetbalt op het prachtige sportcomplex "Noord-End", omringd door veel groen. Als je via het laantje het terrein oploopt ruik je het groene gras en voel je een heerlijke sfeer op je afkomen. Met 4 voetbalvelden, waarvan twee kunstgrasvelden en een boarding kunstgrasveldje, 14 kleedkamers en een gezellige mooie kantine voel je je al snel helemaal thuis. Gevoetbald wordt er bijna elke dag en er zijn het hele jaar door volop activiteiten en evenementen. Bij FC Castricum is er altijd wel iets te doen.


 • Klik hier voor Niemandbuitenspel 

  Wil je graag meer informatie over onze voetbalvereniging, of denk jij of jouw zoon of dochter er over om lid te worden, dan ben je op deze pagina op het juiste plek!
  Iedereen van 4 jaar en ouder is welkom. Als nieuw lid word je op leeftijdscategorie in een team ingedeeld. 
  Wil je eerst een keer kijken of meetrainen? Dat kan ook, je bent van harte welkom! Mail wel eerst even je naam en geboortedatum naar de jeugdvoorzitter: jeugdbestuur@fccastricum.nl, zodat we kunnen doorgeven wanneer je langs kunt komen. Je kan drie keer komen proeftrainen en daarna besluiten wel/niet lid te worden. Het is ook leuk om op een zaterdag te komen kijken, dan krijg je meteen een indruk hoe het gaat bij FC Castricum.

  Ledenadministratie:
  Ben Hamaker
  0251-657185
  ledenadministratie@fccastricum.nl

  Wanneer je je vóór 15 juni van het nieuwe seizoen opgeeft als (jeugd)lid dan word je in een team voor het komende seizoen ingedeeld. Dan weet je ook zeker dat je wedstrijden in de KNVB-competitie kunt voetballen. Meld je je later aan dan proberen wij je in te delen maar de kans bestaat dan dat een team vol is en je gevraagd wordt als "trainend lid" te beginnen, hangende de definitieve indeling in een team.

  Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief "trainings-lid" worden.

  Voor contributie: klik HIER 
  Voor trainingstijden: klik HIER 
  Voor kledingfonds: klik HIER

  Opzeggen als lid?
  Opzeggen (of overschrijven) als lid moet je per email of schriftelijk doen bij de ledenadministrateur
  de heer Ben Hamaker: ledenadministratie@fccastricum.nl

  Dit dient voor het einde van het voetbalseizoen 31 mei te gebeuren.