• Lid worden (en opzeggen)
  Heel simpel, HIER kun je je online aanmelden als aspirant lid.

  Aanmelden via het aanmeldingsformulier kan ook nog.
  DOWNLOAD het formulier en lever deze volledig ingevuld en ondertekend in bij de ledenadministratie.
  Zijn er dingen onduidelijk of heb je vragen dan kun je hem altijd bellen, hij helpt je zeker op weg.
  Ook voor het opzeggen van het lidmaatschap kun je bij hem terecht.

  Ben Hamaker
  0251-657185
  ledenadministratie@fccastricum.nl
  Klik hier voor het Aanmeldingsformulier

  Krijg je geen contact dan kun je ook via de colofon meer info vinden: JEUGDSENIOREN - VROUWEN/MEISJES
  Uiteraard kan je als jeugdlid ook een paar maal op proef meetrainen voor je besluit om lid te worden. Dan graag even contact opnemen met de jeugdvoorzitter (via colofon / via email).

  Wanneer je je vóór 31 mei van het nieuwe seizoen opgeeft als (jeugd)lid dan wordt je in een team voor het komende seizoen ingedeeld. Dan weet je ook zeker dat je wedstrijden in de KNVB-competitie kunt voetballen. Meld je je later aan dan proberen wij je in te delen maar de kans bestaat dat een afdeling vol is en dat je eerst een tijdje alleen "trainend lid" bent.
  Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief "trainingslid" worden.

  Opzeggen als lid?
  Opzeggen (of overschrijven) als lid moet je schriftelijk doen bij de ledenadministrateur de heer Ben Hamaker: ledenadministratie@fccastricum.nl
  In de mail graag vermelden: je naam, geboortedatum, in welk team je speelt en per wanneer je stopt (per direct of aan het einde van het seizoen!).
  Dit dient bij voorkeur aan het einde van het voetbalseizoen, maar zeker vóór 31 mei te gebeuren.

  Meisjes willen ook voetballen!
  Op dit moment voetballen 4 meisjes teams bij FCC. Het is zelfs de sterkst groeiende afdeling van de club.
  Wil je eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, bel de coördinator en kom eens op proef meetrainen!

  In welke afdeling word je ingedeeld?
  Afhankelijk van je leeftijd word je in een pupillen of juniorenafdeling ingedeeld. Bij FC Castricum is het gebruikelijk dat spelers in hun eigen afdeling spelen. Slechts in uitzonderlijke gevallen wijken wij hier in overleg met de speler/ouders van af. De jeugdcommissie neemt de uiteindelijke beslissing (e.e.a. dient uiteraard in overeenstemming met de regels van de KNVB te gaan).

  Afdeling
  Leeftijd op 1 januari

  Aantal team-spelers Wedstrijdduur Wedstrijdveld
  Senioren 18 jaar en ouder 11 2 x 45 minuten heel
  Onder 19 17-18 jaar 11 2 x 45 minuten heel
  Onder 17 15-16 jaar 11 2 x 40 minuten heel
  Onder 15 13-14 jaar 11 2 x 35 minuten heel
  Onder 13 11-12 jaar 11 2 x 30 minuten heel
  Onder 11 9 -10 jaar 7 ( of 8) 2 x 25 minuten half
  Onder 9 7 -8 jaar 7 ( of 8) 2 x 20 minuten half
  Mini’s Vanaf 5 jaar 4 2 x 15 minuten kwart

  De contributiekosten voor iedere afdeling vind je elders op deze website.

  Wanneer wordt er getraind?
  Op deze website vind je het trainingsschema en afhankelijk van je afdeling en het team waarin je komt te spelen kun je de trainingstijden aflezen. Bij FCC trainen alle jeugdteams, hoog en laag minimaal 2x per week. Daarnaast proberen we voor ieder jeugdteam een KNVB gediplomeerde trainer te vinden.
  Is de "r" in de maand dan wordt er getraind in een trainingspak. Douchen na de training is wel zo fris en lekker en min of meer verplicht.

  FCC in het bezit van een groot kunstgras speelveld en een klein "Evergreen" kunstgras boardingveldje. Op beiden wordt regelmatig getraind (met voetbalschoenen). Er wordt naar gestreefd ieder team 1x op het boarding veld en 1 x op het kunstgrasveld te laten trainen. Bij regenachtig weer en gedurende de zomermaanden, (als de grasvelden niet toegankelijk zijn) wordt voor alle teams uitgeweken naar het kunstgrasveld. Het boardingveld kan buiten de reguliere trainingstijden voor een team worden besproken bij de TC-voorzitter.

  Wat voor wedstrijdkleding draag je en wat zijn de clubkleuren?
  Voetballen doe je met voetbalschoenen, scheenbeschermers (verplicht), voetbalkousen (blauw), kort sportbroekje (wit) en een blauw-wit gestreept shirt. Het shirtje en het broekje moet niet te strak zitten tijdens het sporten. Het shirtje en broekje wordt door de club verzorgd, alle ander benodigdheden moet je zelf verzorgen. In de clubkantine hangt een compleet voetbaltenue.

  Website vol informatie
  Zoals hierboven al aangegeven is er altijd wel iets te doen op de club. Voor het wedstrijdprogramma, uitslagen, evenementen, afgelastingen, toernooien etc kun je zoeken op deze website. Hij staat boordevol met informatie en activiteiten. We zien je graag op de club.

  Het bestuur van voetbalvereniging FC Castricum