• LID WORDEN

 • Ledenadministratie:
  Ben Hamaker
  0251-657185
  ledenadministratie@fccastricum.nl

  Uiteraard kan je als jeugdlid ook een paar maal op proef meetrainen voor je besluit om lid te worden. Dan graag even contact opnemen met de jeugdvoorzitter (via colofon / via email).
  Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief "trainingslid" worden

  Wanneer je je vóór 15 juni van het nieuwe seizoen opgeeft als (jeugd)lid dan word je in een team voor het komende seizoen ingedeeld. Dan weet je ook zeker dat je wedstrijden in de KNVB-competitie kunt voetballen. Meld je je later aan dan proberen wij je in te delen maar de kans bestaat dan dat een team vol is en je gevraagd wordt als "trainend lid" te beginnen, hangende de definitieve indeling in een team.
  Wil je wel trainen maar niet meedoen met de competitiewedstrijden dan kun je tegen gereduceerd tarief "trainingslid" worden.

  Opzeggen als lid?
  Opzeggen (of overschrijven) als lid moet je per email of schriftelijk doen bij de ledenadministrateur
  de heer Ben Hamaker: ledenadministratie@fccastricum.nl

  Dit dient voor het einde van het voetbalseizoen 31 mei te gebeuren.

  Voor contributie: klik HIER 
  Voor trainingstijden: klik HIER 
  Voor kledingfonds: klik HIER

  Website vol informatie
  Er is altijd wel iets te doen op de club, voor het wedstrijdprogramma, uitslagen, evenementen, afgelastingen en toernooien etc. kun je terecht op onze website  www.fccastricum.nl

  Het bestuur FC Castricum