• LOTING JOHANNA’S HOF U12 TOP TOURNAMENT

 • Zaterdag 23 maart vond de loting plaats van het 7e Johanna's Hof U12 Top Tournament 2019 van FC Castricum welke op 20 april wordt gespeeld.
  Aanwezig waren o.a. delegaties van Volendam en FC Castricum.

  De clubs uit DenHaag, Breda, Rotterdam, Rosmalen, Vlissingen etc. hadden een geldig excuus voor hun afwezigheid dat de afstand toch wel een terecht bezwaar was.

  Toernooi directeur Arthur Oosthoek (tevens lid van verdienste van FC Castricum) praatte de loting vanaf 16.00 uur op ludieke wijze aan elkaar en m.b.v. de aanwezige pupillen van de diverse aanwezige clubs werden de balletjes rap uit de kommen getrokken.

  De pupillen hadden het dik naar hun zin wat mede kwam door de aanwezige uitgedeelde patatjes en frisdrank.

  Er werden geen vreemde capriolen gezien bij de strak geleide loting waardoor de definitieve poule indelingen om 16.30 uur een feit waren. NB Poule B lijkt de poule des doods te worden.

  Voor de tweede keer in het Top Tournament bestaan konden de "ver weg clubs" trouwens de loting volgen via een live stream. We kregen zelfs een mededeling dat in Brazilië live werd mee gekeken ! (geen geintje)

  Met dank aan Timo Laan voor de live stream, Paul van der Molen voor de foto's, Leon Admiraal en Rein Jobse voor de prachtige PowerPoint presentatie,Jarin Plasmeyer voor het updaten van het loting bord en het kantine personeel voor alle drankjes, limonade en uitgedeelde patat aan de pupillen. Was een TOP middag.

  Facebook: Klik HIER 
  Loting stream: Klik HIER 
  U12 site: KliK HIER 
  Info deelnemende clubs: Klik HIER 
  Zie voor foto reportage Paul van der Molen: Klik HIER