• MEESPELEN IN DE VRIENDENLOTERIJ

  • Tijdens de afgelopen ledenvergadering werd, tijdens de behandeling van de begroting, de vraag gesteld hoe het zat met inkomsten via de VriendenLoterij. Het antwoord was dat we als FC Castricum een aantal jaren terug hebben meegedaan aan een belactie die een heel aantal deelnemers onder onze leden heeft opgeleverd die via FC Castricum aan de VriendenLoterij deelnemen.

    Wellicht ten overvloede maar toch…..veel mensen denken aan geldklopperij wanneer ze worden benaderd om te gaan deelnemen aan een loterij, maar als je echt even de moeite neemt om je te verdiepen in de goede doelen die er allemaal profijt van trekken dan is de kans groot dat je tot een andere conclusie komt. Onze vereniging krijgt jaarlijks een aanzienlijk bedrag uitgekeerd, dit vanwege onze leden die deelnemen op naam van FC castricum. Daarnaast hebben we verleden jaar wegens onze trouwe steun aan de VriendenLoterij een bedrag van € 5.000,- gescoord en weer even later een bedrag van ca. € 3.600,- als extra bijdrage in de gestegen energiekosten.

    Hiermee wil maar gezegd zijn, deelname via onze vereniging aan de VriendenLoterij wordt door ons van harte ondersteund. Mocht er meer informatie wenselijk zijn dan kan dit via de secretaris (secretariaat@fccastricum.nl)

    Bestuur.