• MET BOODSCHAPPEN BIJ DE VOMAR STEUN JE ONZE CLUB

 • Waar we als FC Castricum al meedoen aan de Club is Koning actie van de Vomar is de actie uitgebreid door het sparen van clubmunten.Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar hebben al duizenden klanten kosteloos gespaard om de clubkas van hun club te spekken en daar doen wij nóg een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op jouw favoriete club en help ze hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

  Zo werkt het!

  1. Je ontvangt van zondag 28 augustus tot en met zaterdag 1 oktober 2022 een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen en regelmatig éxtra clubmunten bij geselecteerde acties. 

  2. Ga uiterlijk zondag 9 oktober naar vomar.nl/clubmunt. Vul de unieke code van jouw clubmunt(en) in en stem zo op jouw favoriete club. Met elke stem breng je jouw club dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van het gespaarde Club is Koning jaarbedrag.

  Tip: met een smartphone kun je op vomar.nl/clubmunt gemakkelijk clubmunten verzilveren door de QR-code te scannen!

  3. Bij deelname maak je zelf ook kans op één van de 100 Vomar Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Hoe meer clubmunten je verzilvert, hoe meer kans je maakt!

  4. Elke club is ingedeeld in één van de 44 regio's. In elke van deze regio's krijgen de drie winnende clubs een extraatje gestort op basis van het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar. Totaal geven we dus 132 prijzen weg! 

  Deze munten kunnen ook ingeleverd worden in de kantine waar een doos op de bar staat.

  De FC Castricum clubcode is CACA2021