• MOOI BEDRAG VOOR FC CASTRICUM BIJ RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE - update

  • Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne verenigingen en stichtingen in de regio. Elk jaar stelt Rabobank hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle Rabobank klanten ontvangen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs of stichtingen mogen uitbrengen.

    Op 23 april viel er bij alle klanten van Rabobank Alkmaar e.o. een stemkaart met een unieke code op de deurmat. Hiermee kon tot en met 14 mei gestemd worden op de favoriete clubs en stichtingen. Per unieke code mochten er in totaal vijf stemmen uitgebracht worden, waarbij maximaal twee stemmen per club of stichting. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert! Dit jaar viel er namens Rabobank Alkmaar e.o. een bedrag van € 225.000,- te verdelen over de deelnemende clubs en stichtingen.

    Op dinsdag 18 juni vond de ontknoping van de Rabobank Clubkas Campagne plaats in het AFAS Stadion, de thuisbasis van AZ Alkmaar, in Alkmaar plaats. De deelnemende clubs en stichtingen waren vanaf 19.00 uur welkom in het stadion. Vanuit Castricum waren er 28 deelnemende clubs en stichtingen. Namens FC Castricum waren Nathalie Smit en Leon Admiraal aanwezig die gaandeweg de avond een prachtige cheque in ontvangst mochten nemen met daarop een bedrag van € 585,47.

    Mede langs deze weg wil FC Castricum alle mensen bedanken die op de club hebben gestemd en dit bedrag mede mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard zal er een hele mooie bestemming komen voor het geld van deze actie, en aangezien het een jaarlijks terugkerende actie is zijn er al volop ideeën om de actie van volgend jaar vanuit FC Castricum te promoten.