• MOOI SINTERKLAASCADEAU VIA RABO CLUBSUPPORT ACTIE

  • Castricum, 15 november 2020 – Sinterklaas was nog niet eens in het land of FC Castricum werd al verwend met een cheque als cadeau, met hierop een heel mooi bedrag. In dit geval was het niet de echte Sinterklaas, maar was het Rabobank die voor Sinterklaas speelde voor vele clubs in Nederland, waaronder dus FC Castricum.

    Rabobank biedt met Rabo ClubSupport kennis, een groot netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

    Vanaf 5 tot en met 25 oktober hebben de leden van Rabobank Alkmaar e.o. massaal gestemd op hun favoriete clubs. Op deze manier is het door de bank beschikbaar gestelde bedrag van €250.000,- verdeeld over de 510 deelnemende verenigingen uit de regio Alkmaar. Voor FC Castricum betekent dit een mooi bedrag van €585,76.

    Afgelopen jaren werd de Rabo ClubSupport actie afgesloten met een feestelijke uitreiking. Gezien de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. De cheque werd recentelijk toegestuurd per post en de jeugd van JO12 nam dit vroege Sinterklaascadeau maar al te graag in ontvangst, zodat er nieuwe jeugddoelen aangeschaft kunnen worden.

    FC Castricum bedankt Rabobank, en haar leden die op onze club hebben gestemd, heel hartelijk voor deze prachtige actie!