• MOOISTE FEEST VAN T JAAR…

 • Zaterdag is het dan eindelijk zover, het feest waar we met z’n allen al zo lang naar uit hebben gekeken. Waar schijt de koe!

  De afgelopen jaren waren al fantastisch, en dit jaar denken we dat opnieuw te gaan overtreffen. We hebben deze keer niet 2, maar liefst 3 artiesten! Marco Schonewille, Feestdj Mentwitt en als klap op de vuurpijl: DJANGO WAGNER!

  Er staat een prachtige zaterdag voor de boeg, te beginnen met het 2e. Om 12:00 spelen zij de o zo belangrijke wedstrijd tegen Zeeburgia. Bij winst zetten zij een goede stap om volgend seizoen weer in de 1e klasse uit te komen.

  Om 14:30 begint de beladen streekderby tegen De Foresters, er staat voor beide ploegen gigantisch veel op het spel. Voor onze heren ligt de periodetitel binnen handbereik, en de bezoekers kunnen officieus kampioen worden! Spannender kunnen we het niet maken toch!?

  Verder op het programma;

  14:30 Waar schiet de ouder!

  Een sterk deelnemersveld van ouders van jeugdelftallen, zij gaan tijdens een penaltybokaal de strijd aan met elkaar!

  14:30 FCC Legends – FCC 4

  Een prachtige selectie van de FCC vedettes van weleer, zij zullen het opnemen tegen ons 4e! Kunnen de All Stars het nog of leggen ze het af tegen het op en top fitte 4e elftal?

  Vanaf 16u start de livemuziek! De toegang is uiteraard gratis! Natuurlijk gaat ook de koe nog het veld op om een verse vlaai te leggen, loten zijn zaterdag nog te koop!

  Aan het programma zal het niet liggen, jij komt toch ook?