• NIEUWE HOOFDJEUGDOPLEIDING RICARDO BRONSINK

 • Even voorstellen..

  Ik ben Ricardo 43 jaar woonachtig in Amsterdam en nu HJO bij SV Kadoelen en per 1 september ook bij FC Castricum. Naast voetbal ben ik docent op het MBO. Voetbal is mijn grootste passie, je kan me altijd vinden langs de lijn en in mijn vrije tijd houd ik ook van een heerlijk potje FIFA. Oftewel, altijd met voetbal bezig dus zou mijzelf omschrijven als een echt voetbaldier!

  Sinds mijn 16e ben ik trainer geweest bij diverse clubs en heb teams getraind van diverse niveaus. Dit ging van de 5e klasse tot en met divisie niveau maar wel altijd bij jeugdelftallen. Ik ben nu 1,5 jaar hoofdjeugdopleiding bij SV Kadoelen, hier help ik de trainers en de club met het vooruit komen in voetbalontwikkeling en het beter maken van trainers en spelers.

  Bij FC Castricum zal ik zowel trainingen gaan verzorgen als ook trainingen bekijken. Mijn intentie is er om de trainers te helpen waar nodig is. Verder zal ik op zaterdagen alle teams gaan bekijken en daarvan een verslag(je) maken. Dit zal ik vervolgens delen met de trainers zodat we de spelers/speelsters nog beter kunnen laten worden op zijn of haar niveau.

  Wij wensen Ricardo heel veel succes met zijn nieuwe functie bij FC Castricum!

  PR-Commissie