• NIEUWE KLEDING VOOR MINI'S

 • Afgelopen zaterdag, na de onderlinge wedstrijden, was er een fantastische verrassing voor de jongens en meiden van de Mini’s. Namens Installatiebedrijf Goes Plooy lagen er nieuwe shirts met lange mouwen en prachtige trainingspakken te wachten op de jongste spelertjes van de club.

  Vlnr: Kay, Florian, Lars, Sietze, Louie, Yuna, Duncan, Finn, Bram en Daan. Op de foto ontbreken Floris, Mark, David, Max, Ariyam, Mohammad, Artjom, Seppe, Benjamin, Niek en Thijs.

  Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer. Installatiebedrijf Goes Plooy, werkzaam vanuit locaties in Alkmaar en Haarlem, is dé specialist op het gebied van klein loodgieters- en installatiewerk tot grote projecten.

  De Mini’s (maar ook zeker de ouders van de Mini’s) waren zichtbaar blij en trots met de nieuwe kleding. Via deze weg dan ook een welgemeend dankjewel namens alle talentjes in de dop richting Installatiebedrijf Goes Plooy.
  De Mini’s trainen iedere woensdagmiddag en op zaterdagochtend worden er onderlinge partijtjes gespeeld in de landenshirts van Nederland, Spanje, Italië en Argentinië.
  Indien u kinderen kent in de leeftijdscategorie van 5 en 6 jaar die graag willen voetballen, ze zijn van harte welkom!