• Op 30 september speelden we een wedstrijd tegen SVA in Assendelft…

• We speelden een prima eerste helft alleen hadden we een pech doelpunt tegen het was rust en we stonden 1-0 achter,
    De eerste helft stond Morris op doel en de tweede helft Stijn,

In de tweede helft stonden we al iets sneller 2-0 achter maar dat kwam niet door Stijn want het eerste schot had hij tegen gehouden maar het tweede schot was aan de andere kant van het doel dus kon hij er niet meer bij dus we stonden toen 2-0 achter.
    SVA was goed en ze scoorden een 3e doelpunt, bijna iedereen was voorin in het veld en SVA had de bal ze passeerde de verdediging een speler van SVA kwam alleen op Stijn af Stijn had de bal bijna maar hij rolde er nog in.
    SVA was te goed voor ons en scoorde dus een 4e doelpunt dat doelpunt ging het zelfde als het 3e doelpunt.
    Stijn had zeer aan zijn been en moest Dien dus invallen, Dien was ook goed op keep en hield veel ballen tegen maar er ging toch één bal in er waren 5 doelpunten gescoord het 5e doelpunt was al heel veel en we konden niet bijhouden hoe die dan weer ging, we hadden 5-0 verloren tegen SVA.