• SINT BEZOEKT FC CASTRICUM

 • Vrijdag 29 november werd FC Castricum traditiegetrouw bezocht door Sinterklaas en een aantal Pieten. Aan het einde van de middag werden de jongste leden van de club vereerd met een bezoek van de goedheiligman. Aansluitend was het de beurt aan de junioren van O10, O11 en O12 waarbij onder muzikale begeleiding van de DJ de voetjes van de vloer gingen.

  Aan het einde van de middag was de kantine omgedoopt tot snackbar. Alle aanwezige Mini-, O8- en O9-pupillen werden getrakteerd op friet en een snack. Nadat de buiken gevuld waren arriveerde Sint met zijn Pieten. Alle kinderen genoten van het interactieve verhaal van Sint en hierna gingen de voetjes van de vloer aan de hand van de dansbeats van de DJ. Na afloop ging iedereen moe maar voldaan, en voorzien van een leuk presentje, weer naar huis.

  Voor foto’s klikt u hier.

  Met een kleine tussenpauze werd aan het begin van de avond de iets oudere jeugd (O10 tot en met O12) ontvangen op sportpark Noord End. De kantine leek wel een echte disco en alle dansmoves werden uit de kast getrokken. Ook Sinterklaas en zijn Pieten stonden te swingen op de dansvloer. Tussendoor werd de pepernotenquiz gespeeld en iedereen werd getrakteerd op een lekkere snack. Rond 21.00 uur liep de Pietendisco ten einde en keerde iedereen met een mooi cadeautje weer huiswaarts, want de volgende ochtend moest er uiteraard weer fris en fruitig aangetreden worden op het voetbalveld.

  Voor foto’s klikt u hier.

  FC Castricum wenst iedereen een fijne pakjesavond!