• PLATTEGROND EN ROUTES SPORTPARK NOORD-END

 • Castricum, 30 april 2020 - Het sportcomplex (Sportpark Noord-End) wordt enkel opengesteld voor trainers/begeleiders bij de sportactiviteiten en voor leden die aan sportactiviteiten mogen deelnemen op tijdstippen waarop hun training/sportactiviteit plaatsvindt. Voor andere leden, toeschouwers en ouders/verzorgers blijft het complex gesloten.

  Momenteel hebben we alleen het kunstgrasveld en het boardingveld tot onze beschikking om op te trainen. De andere velden zijn vroegtijdig door de gemeente opnieuw ingezaaid, dus onbespeelbaar en automatisch verboden om te betreden.

  Vanwege de geldende maatregelen zoals aangegeven in het protocol in combinatie met het beperkt aantal velden waarop we kunnen trainen is er een plattegrond gemaakt met hierop de niet te betreden gebieden. Hiernaast zijn ook de routes aangegeven waarlangs de trainingsvelden bereikt kunnen worden op het complex.
  Tevens is op de plattegrond aangegeven waar fietsen geparkeerd dienen te worden.

  Het is van belang dat alle regels worden nageleefd. FC Castricum behoudt zich namelijk het recht voor om kinderen van de trainingen te weren of daarvan uit te sluiten, als de regels niet in acht worden genomen. Wij gaan er echter vanuit dat het niet zover hoeft te komen.

  Het (jeugd)bestuur


  Klik hier voor de plattegrond en routes.