• PUNTEN SPAREN VOOR JE CLUB BIJ ALBERT HEIJN

 • Castricum – Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil, wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal ook het amateurvoetbal een warm hart toe. Daarom start de supermarktketen een nieuwe spaaractie: Voetbalpassie, een spaarprogramma waarmee je euro’s spaart voor onze FCC.

  Het enige wat jij hoeft te doen is de AH-app op je telefoon te hebben, digitaal sparen aan hebben staan en jouw voetbalclub te kiezen. Daarna gaat het sparen van Voetbalpassiepunten automatisch!

  Voor iedere euro die je besteedt aan deelnemende producten ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je al een volle spaarkaart ter waarde van €1, waarmee je je club kan sponsoren. De actie loopt drie weken, van maandag 13 september tot zondag 3 oktober. Meer dan 1500 producten doen er mee, zoals alle verse fruit, alle vers afgebakken broodjes, Perla, Goudse Kaas en verschillende A-merken als Coca Cola, RedBull, Heineken en Unox.

  Help jij onze vereniging mee? Kies FC Castricum in de AH-app en doe mee met sparen!

  Zo doe je mee
  1. Download de AH app als je deze nog niet hebt.
  2. Ga naar de Voetbalpassie tegel onder 'Mijn Albert Heijn' op het beginscherm van de AH app.
  3. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub.
  4. Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie.
      Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans.

  Of 

  Klik hier voor Over Voetbalpassie

  Klik hier voor Hoe werkt het?

  Klik hier voor Voetbalpassie spaarproducten, spaar mee voor je lokale voetbalclub