• RABOBANK SCHENKT € 1500 AAN ORGANISATIE SCHOOLVOETBAL CASTRICUM

  • Op de foto: Suzan Verkaart en Mieke Willemse namens schoolvoetbal Castricum en Mark de Jager en Anita Janssen namens Rabobank.

    Woensdag 1 en 15 april 2020 trappen de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Castricum weer af op sportpark Noord End bij FC Castricum. Maar liefst 650 basisschoolkinderen uit Castricum hebben zich met hun school ingeschreven voor dit evenement. Als vanouds zal er worden gestreden om de finaleplaatsen, de sportiviteitsprijs en natuurlijk de prijs voor het aller gaafste spandoek.

    Rabobank Castricum is alweer voor het 10e jaar hoofdsponsor van dit prachtige lokale sportieve evenement voor de jeugd van Castricum. Zij zullen beide dagen aanwezig zijn en op een ludieke wijze hun lustrum vieren met alle kinderen. Mooi om te zien dat Rabobank sport, jeugd en beleving wil ondersteunen en stimuleren door zich wederom te verbinden aan dit evenement.

    De commissieleden Tim Idema, Cleem Kos, Petra Uittenbogaard, Mieke Willemse en Suzan Verkaart hebben recentelijk het stokje overgenomen van de voormalige commissie. Zij hebben enorm veel zin om met elkaar dit toernooi voort te zetten. Leuk om te weten is dat Mieke Willemse en Suzan Verkaart vijftien jaar geleden samen met Linda Schoorl, Saskia Kornman en Norbert Verhofstadt het schoolvoetbaltoernooi in Castricum hebben opgericht en hier nu dus weer opnieuw bij betrokken zijn.

    Alle commissieleden hebben veel affiniteit met voetbal. Zo hebben de dames jarenlang bij zowel DVC, Vitesse’22 als FC Castricum gespeeld. Daarnaast zijn zij jarenlang uitgekomen in de Noord-Hollandse selectie van de KNVB. Cleem Kos is al jarenlang een bekende op het Vitesse’22 terrein en was medeorganisator van het internationale toernooi van DVC. Tim Idema heeft zijn sportieve sporen bij zowel DEM en Vitesse’22 liggen. Fantastisch om te zien hoe deze commissie de samenwerking en verbinding zoekt tussen beide voetbalclubs in Castricum. Diverse enthousiaste vrijwilligers, scheidsrechters en jeugdleden van beide clubs zullen hun steentje bijdragen aan dit evenement.