• ‘’Waar schijt de koe’’ groot succes!

 • Men zegt wel eens ‘’zaterdag is de mooiste dag van de week’’.  Na afgelopen zaterdag heeft heel Castricum dat wel ondervonden!

  Het had niet mooier kunnen zijn op zaterdag 22 april; een kampioenswedstrijd en een ‘’waar schijt de koe’’ evenement op dezelfde dag. In grote getale was de gemeenschap dan ook uitgeweken naar sportpark Noord-End.

  Terwijl de spelers hun warming-up deden, genoot een ieder van een gezellige sfeer op ons sportpark. Verschillende oud-trainers werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een stukje gebak in de bestuurskamer. Spandoeken werden opgehangen en het springkussen werd opgeblazen. Jeugdleden bereidden zich voor om mee te lopen met de spelers en de dames van de loterij deelden de tombola nummertjes uit. Blauw/witte rook verspreidde zich over het veld als laag hangende mist. Kortom; alles maar dan ook alles werd uit de kast gehaald om deze dag onvergetelijk te maken!

  Tijdens een 2-1 tussenstand in de rust sprak Marcel Klaver de toegestroomde menigte toe met zijn enthousiasme en vlotte babbel. De tombola nummers werden voorgelezen en bijbehorende prijzen uitgedeeld.

  Na het verlossende fluitsignaal van scheidsrechter Haringsma en de laatste slokken kampioenschampagne, was het de beurt aan de koeien van de familie Res om de hoofdrol voor zich op te eisen. Als stieren in een bomvolle Spaanse arena dartelden zij over ons hoofdveld om uiteindelijk, hoe is het ook mogelijk, bij de corner vlag hun behoefte te doen.

  Inmiddels draaide DJ Rido zijn plaatjes in een bomvolle kantine en was Pascal Redeker zich aan het opwarmen om de menigte nog verder in extase te brengen. Na het uitdelen van de medailles en de kampioensschaal barstte het feest pas echt los en werd dit tot in de laatste uurtjes voortgezet.

  Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken! In het bijzonder willen wij BlueWorld eigenaar Bert, Pascal Redeker, DJ Rido en de familie Res bedanken die samen met ons dit evenement hebben gerealiseerd en tot zo’n succes hebben gemaakt. Ook willen wij alle overige sponsoren en de mensen bedanken die ons hebben geholpen om dit evenement te organiseren. Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt!

  De kavelprijzen van ‘’Waar schijt de koe’’ zijn op één nummer na allemaal opgehaald.

  Voor diegene die lot nummer 176 heeft, er ligt een prijs van €100,- op je te wachten.

  Neem even contact met ons op via 06-30149690.

  Hopelijk heeft iedereen net zo genoten als wij afgelopen zaterdag en zien we elkaar weer bij het volgende evenement.

  Namens de organisatie,

  Lucas Kloprogge, Lars Beukers, Bob van der Waal, Bart Settels, Roy van Soest en Marc Klaver.