• SENIOREN HERVATTEN TRAININGEN

 • Castricum, 17 mei 2020 – Vanaf maandag 18 mei zullen de seniorenteams bij FC Castricum de trainingen weer hervatten.

  Net als bij de jeugdteams, is er met alle seniorenteams contact geweest nadat bekend is geworden dat volwassen onder specifieke voorwaarden de trainingen weer mogen hervatten. Op basis van de animo is het onderstaande trainingsschema tot stand gekomen.

  Naast spelplezier staat veiligheid voorop! We zullen met elkaar de regels en de voorwaarden moeten naleven, zodat voor iedereen op een veilige manier de activiteiten kunnen worden hervat.
  Daar waar andere sportverenigingen vijf, zes of zeven sportvelden tot hun beschikking hebben, zijn bij FC Castricum alleen het kunstgrasveld en het boardingveld beschikbaar. De andere velden zijn vroegtijdig door de gemeente opnieuw ingezaaid, dus onbespeelbaar en automatisch verboden om te betreden.

  Teams die (nog) niet in het trainingsschema opgenomen zijn, maar naar verloop van tijd toch zouden willen trainen, kunnen dit melden bij Willem Jobse. In overleg wordt gekeken waar er dan ruimte is in het trainingsschema.

  Bij het op de juiste manier in acht nemen van alle maatregelen, en bij animo, hopen we snel het trainingsschema voor senioren uit te kunnen breiden met een tweede trainingsmoment voor de geïnteresseerde teams.

  Het bestuur

  Klik hier voor trainingsschema senioren

  Klik hier voor volledig trainingsschema jeugd-senioren

  Klik hier voor corona protocol

  Klik hier voor plattegrond en route