• Slotweekend 2017…..voor iedereen!

  • We zijn begonnen aan de laatste weken van dit seizoen. Nog een paar wedstrijden, een kamp, een paar toernooien en dan is het echt afgelopen. Wat was t een mooi seizoen. Met veel leuke activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst, de Strandloop, de Nieuwjaarsreceptie, de Bierproeverij, Waar schijt de koe, het Paasfeest en Disco’s voor de jeugd. Veel jeugdteams die kampioen werden en natuurlijk als klap op de vuurpijl, het kampioenschap van ons eerste elftal.
    Ook dit jaar sluiten we het seizoen af tijdens het slotweekend, dat dit keer zal plaatsvinden op 2 en 3 juni. Wij verwachten onze jongste jeugd op vrijdagmiddag 2 en zaterdagmorgen 3 juni. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging via de leiders.
    Op zaterdagmiddag zal het traditionele Sixtoernooi gespeeld worden op het hoofdveld. Aan dit toernooi mogen ook A en B spelers meedoen. Zolang er maar in ieder team van minstens 6 personen ten alle tijden een dame in het veld staat. Schrijf je nu in met je team.
    Na afloop van het Sixtoernooi uiteraard weer de jaarlijkse barbecue. Je kunt je hiervoor inschrijven op het formulier van het sixtoernooi of door een mail te sturen naar sandyklaver@msn.com. Kosten zijn €12,- pp en voor de kinderen kan er een kindermenu besteld worden.