• SPEK JE CLUBKAS MET CLUB IS KONING SPAREN VAN VOMAR

  • FC Castricum heeft in het verleden eerder meegedaan aan spaaracties van de Vomar en is onlangs weer benaderd om mee te doen waar we als vereniging positief tegenover staan. Een aantal leden van onze vereniging heeft in het verleden al meegedaan met eerdere acties en zijn dus al geregistreerd, die hoeven dat niet opnieuw te doen.

    Jij kunt de kas van onze club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart (bij de service balie te verkrijgen) aan onze club te koppelen door verenigingscode CACA2021 in te voeren en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club
    Deze Klant-is-Koning kaart dient thuis online geregistreerd te worden op de site www.vomar.nl/kik waarbij de gevraagde informatie met getallen die op de achterzijde van Klant is Koning kaart staan, alsmede de clubcode CACA2021, dienen te worden ingevoerd.

    Je kunt ook met een digitale Klant-is-Koning kaart sparen via de nieuwe Vomar-app. Download de app op je telefoon in de Apple App store of de Google Play store voor je Android telefoon. In de app volg je simpelweg de stappen om je digitale Klant-is-Koning kaart aan te maken of om je bestaande Klant-is-Koning kaart aan de app te koppelen. In deze app de clubcode invullen, en vervolgens op ‘verstuur’ klikken en je doet direct mee met de spaaractie!

    Registreer hier direct je Klant-is-Koning kaart. Je kunt alleen sparen als je kaart geregistreerd is.