• Sportief gebaar

  • Op zaterdag 8 april 2017 staat de thuiswedstrijd tegen PSZ op het programma. Na de 2-1 winst van afgelopen zaterdag tegen OFC en het verlies van Monnickendam is de voorsprong gegroeid tot 9 punten. Monnickendam heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het is belangrijk dat de wedstrijd tegen PSZ wordt gewonnen, dat zou een belangrijke stap zijn richting promotie. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op sportpark De Bloemen en staat onder leiding van de heer Bax.

    Ook dit jaar maakt Sportcentrum De Bloemen weer een sportief gebaar door de wedstrijdbal van komende zaterdag beschikbaar te stellen. Al geruime tijd weten Sportcentrum De Bloemen en FC Castricum elkaar te vinden, bijvoorbeeld bij het jaarlijkse kersttoernooi voor de jeugd. Maar ook na een wedstrijd of een training  is De Bloemen een pleisterplaats voor onze leden. Onder het genot van een drankje en hapje wordt de wedstrijd of de training geëvalueerd.

    In Sportcentrum De Bloemen vinden vele clubs uit Castricum hun onderdak zoals bijvoorbeeld de plaatselijke volleybalvereniging, de badmintonclub, CSV handbal, de zaalvoetbalverenigingen etc.

    Daarnaast heeft De Bloemen een prachtig ingericht professioneel snooker- en poolcentrum. Voorts biedt Sportcentrum De Bloemen diverse mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties, trainingen en workshops waarbij gebruik gemaakt kan worden van de uitgebreide horecafaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid tot het vieren van een sportief kinderfeestje, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de sportfaciliteiten in combinatie met een gedekte tafel na afloop. Als je een keer met een groep heerlijk wil sporten dan is het huren van een sportzaal een fluitje van een cent.

    Geïnteresseerd? Kijk dan op de website: www.debloemen.nl of neem contact op: telefoon 0251- 652555. Mailen kan ook: info@debloemen.nl