• STEM OP FC CASTRICUM VIA RABO CLUBSUPPORT

  • Castricum, 6 oktober 2020 – Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Zo ook bij FC Castricum.

    Rabobank biedt met Rabo ClubSupport kennis, een groot netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.
    Help jij FC Castricum haar doel te behalen? Als lid van Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor FC Castricum en geweldig voor de buurt.

    Rabobank leden hebben een bericht ontvangen met een unieke code en een link naar de stemsite. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Iedere stem is dus geld waard!

    Klanten van Rabobank kunnen eenvoudig en gratis lid worden van de bank, zodat ze hun stem uit mogen brengen. In de Rabo App kan je zien of je al lid bent. Nog geen lid? In de Rabo App kan je heel gemakkelijk het lidmaatschap aanvragen (Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen)