• STEUN FCC DOOR AANKOOP VAN ASPERGES

  • Castricum, 28 mei 2020 – Door asperges te kopen bij Het Seizoen kan je FC Castricum steunen. In de ontstane situatie, waarbij er geen wedstrijden en evenementen plaatsvinden bij de club, zijn het voor FC Castricum moeilijke tijden op financieel vlak. Kersverse sponsor Het Seizoen helpt de club door de aankomende dagen één Euro per kilo verkochte asperges als sponsorbedrag over te maken.

    Normaal gesproken is Nathalie Smit, eigenaresse van Het Seizoen, actief met verkoop van seizoen producten op braderieën. Aangezien braderieën tot september niet door kunnen gaan is sinds een maand de overstap gemaakt naar verkoop van groente en fruit.

    De verkoop van asperges, aardbeien, blauwe bessen, ananassen en tomaten vindt op donderdag, vrijdag en zaterdag plaats vanaf het Kooiplein in Castricum. Voor openingstijden kunt u kijken op de Facebookpagina van Het Seizoen.

    Dus als je wilt genieten van lekkere verse producten, en je wilt de club en deze lokale onderneemster steunen, koop dan de aankomende dagen je asperges op het Kooiplein!