• Strijd aan de kust

  • Op zaterdag 21 september stond de wedstrijd IJmuiden-Castricum op het programma. We verzamelden naast de Jac.P.Thijsse om 10:30. Na 25 minuutjes rijdende en behoorlijk wat opstoppingen kwamen we aan bij SVIJ in IJmuiden. We legden onze spullen in de kleedkamer en luisterden wat de coaches te zeggen hadden. Helaas was Victor geblesseerd gelukkig wilde Jari wel op doel.

    Toen we het veld op kwamen gingen we aan onze warming up beginnen, de warming up duurde 10 minuutjes. Toen de scheidsrechter het veld op kwam gingen we allemaal klaar staan en waren we klaar voor de strijd. Het eerste kwartier ging wel goed maar toen kwam de eerste goal van IJmuiden 1-0. En na nog eens 10 minuutjes gespeeld te hebben scoorden IJmuiden weer nu was het 2-0. Het was pauze, het hele team ging de kleedkamer in en we kregen nog wat tips.

    Toen we het veld weer opgingen hadden we weer lekker wat energie en gingen er tegen aan. Vrij snel werd het derde goal van IJmuiden gescoord 3-0. Het ging best wel goed maar toch kwam er weer na 7 minuten weer een goal 4-0. en na 10 minuten nog een goal en was het 5-0 en na nog 5 minuten bikkelen was de wedstrijd afgelopen. Niemand was echt blij met de stand maar we hadden wel goed gespeeld. In de 2e helft hebben we zelf wat goed doelkansen gehad. Jari heeft super goed gekeept en een hoop doelpunten tegen gehouden!!!!

    Man of the match: Jari!

    Itai Maas.