• TECHNISCHE STAF FC CASTRICUM COMPLEET MET KOMST TRAINER 2E EN KEEPERSTRAINER

 • Afgelopen week zijn de trainingen weer begonnen voor de selectie van FC Castricum. Met de komst van Willem Zeijlmans als nieuwe trainer voor het 2de en Mike de Kruif als nieuwe keeperstrainer, is de staf compleet.

  Willem Zeijlmans is geen onbekende in de amateur-voetbalwereld, hij is o.a. trainer geweest bij Vrone, Kolping Boys, Berdos, Dirkshorn, Egmondia en ZCFC. Mike de Kruif is nog niet zolang geleden gestopt met keepen en stond geruimen tijd bij Odin’59 onder de lat en RKVV DEM

  Het doet hoofdtrainer Jeroen Kroes deugd dat hij in de gelukkige omstandigheid is dat hij een hele goede staf tot zijn beschikking heeft aankomend seizoen, Willem Zeijlmans is geen onbekende voor Jeroen, Willem zit al 28 jaar in het trainingsvak en zit boordevol ervaring.

  De selectie heeft er een top veldtrainer coach bij en hierdoor is naar zijn mening nog meer uit de selectie te halen, met als doel het handhaven aankomend seizoen met het 2de in de reserve eerste klasse, Daarbij is het nog belangrijker dat onze talentvolle spelers door kunnen ontwikkelen naar de hoofdmacht.

  Met Mike de Kruif heeft FC Castricum volgens Jeroen Kroes een jonge enthousiaste keepers trainer binnen gehaald, die weet waar hij over praat en kan dit goed over brengen.

  Daarbij nog Roy van Soest als assistenttrainer die zijn rol vorig seizoen al oppakte. Roy staat midden in de groep en ziet en zegt zeer bruikbare en zinnige dingen, hij staat minimaal 1 keer per week op het trainingsveld en gaat op de wedstrijddag mee om het team te ondersteunen.

  Jeroen ziet er naar uit om met zijn allen een mooi en vooral succesvol seizoen neer te gaan zetten.

  Joop Bakker