• TREKKING GROTE CLUBACTIE

 • Beste lotenkoper,

  In de periode van 19 september tot en met 30 november heb jij een lot/loten gekocht van de Grote Clubactie via een vereniging. Hiermee heb jij een vereniging gesteund, bedankt daarvoor! Jouw inzet is goud waard voor de vereniging, maar misschien ook voor jouzelf! De trekking van de Grote Clubactie vond op woensdag 9 december plaats onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum en de uitslag is bekend.

  Ben jij in de prijzen gevallen?
  Dit jaar geven we ruim 300.000 prijzen weg.
  Via de lotchecker of deze pdf kun je jouw lotnummer(s) checken om te zien of je in de prijzen bent gevallen. Geen prijs? Helaas, maar bedenk dat jij, net als 1,7 miljoen anderen, een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan het unieke verenigingsleven in Nederland.

  De lotnummer(s) heb je eerder via e-mail ontvangen. Is dat niet het geval? Geen probleem! De lotnummers staan ook op je bankafschrift vermeld. Klik op onderstaande button om naar de lotchecker/nummers te gaan.

  De Grote Clubactie steunt al 48 jaar het verenigingsleven
  Dit jaar is er door 5.300 verenigingen ruim 9,5 miljoen euro opgehaald. Hiervan gaat 80% direct naar de clubkas en kunnen er weer veel mooie clubdoelen worden gerealiseerd. Bekijk hier de terugblik op de Grote Clubactie van 2020.

  Namens de vereniging, bedankt voor je steun!

  Heb je nog vragen over de trekking? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

  Met vriendelijke groet,
  Nationale Grote Clubactie

   

 • Lotchecker

 • Lotnummers