• UPDATE UITNODIGING FC CASTRICUM, WEDSTRIJD AZ - HERACLES ALMELO; ZONDAGMIDDAG

 • Zondagmiddag 29-09-2019 16:45 uur speelt AZ de wedstrijd AZ - Heracles Almelo. AZ nodigt alle leden van FC Castricum graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actie tarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kid box met een pakje drinken en een zakje snoep mee besteld worden.

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor FC Castricum. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.
  Je kunt per per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met FC Castricum in een vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in een bestelling.

  Bestellen
  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!
  Bestellen kan via de volgende actielink: https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azheraclesalmelofccastricum

  Ophalen kaarten
  Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in een zending verstuurd naar de contact persoon(Albert Bras) van FC Castricum.
  De actie eindigt op 24 september en bestelde kaarten kunnen donderdag avond 26 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur in wedstrijd secretariaat van FC Castricum worden opgehaald.
  Het bestuur hoopt op een vol vak FC Castricummers.Inmiddels reeds 50 kaarten aangevraagd door FC Castricum leden.

  Lokatie en vervoer
  I.v.m. perikelen AZ stadion(zoals bekend dak problemen van de tribunes) wordt de wedstrijd gespeeld in het stadion van FC Den Haag. Vanaf AZ stadion laat AZ bussen rijden met gratis vervoer. Vanaf Alkmaar is het een klein uurtje rijden naar stadion Den Haag.
  Men mag ook met eigen vervoer naar Den Haag maar het is natuurlijk enorm leuk om met je team er een pracht uitje van te maken en daarom lekker met de AZ bussen mee te rijden.

  Verwachte terugkomst van de bussen in Alkmaar is zondagavond 19.45 uur.
  Vertrek van de bussen wordt t.z.t. bekend gemaakt aan de kaarthouders.