• VERSLAG VOETBALKAMP JO12/JO13

 • Zaterdag 1 juni was het dan zo ver, het voetbalkamp voor de jeugdspelers van de O12 en O13 teams.

  Met een heerlijk zonnetje begonnen we ’s middags met het opzetten van de tenten. Dit was een hele onderneming, maar gelukkig waren er veel handige ouders aanwezig die elkaar hielpen waar nodig was. Het middagprogramma bestond uit spelletjes doen in teamverband, waar er punten mee verdiend konden worden.

  Dankzij de bijdrage van "De vrienden van FCC", was er een zeephelling, een opblaasbare champions league beker waar ballen in moesten worden geschoten en een groot punten scoor doek aanwezig. De spelers werden gemixt ingedeeld en gingen de strijd met elkaar aan. Vooral de zeephelling, waar ze veel samen moesten werken, was een intensief onderdeel waar de kinderen van genoten.

  Na de middagspelletjes stond er een BBQ op het programma. De broodjes hamburgers gingen gretig naar binnen. Binnen een recordtijd wist Willie daarnaast ook nog voor al die hongerige kinderen en begeleiders patat te bakken, waardoor de maagjes weer goed gevuld waren. Nogmaals dank hiervoor!

  Hierna was het tijd voor de avondspelletjes. We begonnen met een fantastische voetbalquiz. De vragen waren van een hoog niveau, maar onze FCC jeugd wist er wel raad mee. Misschien dat het spelen van FIFA computerspelletjes  toch nog van enige waarde is??

  Hierna volgde een voetbalrenspel, waarbij er veel vragen over FCC gesteld werden. Weten jullie bijvoorbeeld waar de FC voor staat bij onze club FC Castricum? Het is in ieder geval niet Football Club??

  Na een slopende dag werd de avond afgesloten met het kijken naar de champions league finale. In de pauze was er nog het prijzen rad. Voor alle spelers was er een leuk prijsje aanwezig, waarbij de headset erg populair was.

  Rond middernacht gingen de kinderen naar hun tent, waar het de bedoeling was dat ze naar zo’n vermoeiende dag lekker gingen slapen. Helaas dachten ze daar zelf anders overL

  (Heel) vroeg in de ochtend stond onze jeugd dan ook al klaar voor het ontbijt, maar die was helaas om 5:30 nog niet gereed. Er werd dan ook maar besloten om samen te gaan voetballen, want ja wat moet je anders.

  Na het ontbijt en het afbreken van de tentjes gingen de spelers moe maar voldaan weer naar huis.

  Thijs Jurrjens heeft nog een mooi filmpje gemaakt van het kamp, zie link onderstaand:

  - FC Castricum O 12 en O13 voetbalkamp 2019 https://www.youtube.com/watch?v=c9Jpku-nln8&feature=youtu.be

  Namens de organisatie willen wij alle vrijwilligers en spelers bedanken voor het leuke kamp!