• VISSER ’T HOOFT WINNAAR RABOBANK SCHOOLVOETBALTOERNOOI

  • Woensdag 3 april was het Rabobank schoolvoetbaltoernooi voor de jongens uit de groepen 7 & 8 van de basisscholen uit Castricum. De middag begon helaas met wat regen buien, maar dat liet de mannen niet uit het veld slaan om vol voor de winst te gaan. Dit resulteerde in de volgende halve finales: Helmgras 2 tegen Juliana van Stolberg 2. De Juliana van Stolberg wist deze spannende wedstrijd te winnen na strafschoppen. In de andere halve finale wist de Visser’t Hooft 1 nipt met 1-0 te winnen van de Cunera 1.

    De strijd om de derde plaats werd gewonnen door de jongens van de Cunera 1. De finale beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien de poule wedstrijd tussen deze twee teams ook al geëindigd was in een gelijk spel. Dat bleek ook omdat ook hier strafschoppen genomen moesten worden om de winnaar te bepalen. De jongens van de Visser’t Hooft 1 wisten de meeste strafschoppen te scoren en werden zo schoolvoetbal kampioen van 2019. De scheidsrechters waren unaniem dat de Helmgras 3 de sportiefste ploeg was. De spandoeken wedstrijd werd gewonnen door de Juliana van Stolberg die aanwezig waren met maar liefst 3 spandoeken.

    Wij bedanken graag onze hoofdsponsor de Rabobank, scheidsrechters, EHBO’ers, kantine medewerkers en alle andere mensen die bijgedragen hebben aan het succes van dit mooie evenement.

    Woensdag 17 april gaan wij verder met het Rabobank schoolvoetbaltoernooi voor de jongens en meisjes uit de groepen 5 & 6, de poule wedstrijden zullen beginnen om 14:00u.