• VOORBESCHOUWING DVC BUIKSLOOT-FC CASTRICUM

 • Aankomend weekend speelt FC Castricum uit tegen Buiksloot in Amsterdam, De eerste wedstrijd werd met 5-4 gewonnen in een knotsgekke wedstrijd. Met een 3-1 achterstand en nog 8 minuten te spelen wist FC Castricum de wedstrijd om te buigen in een 5-4 overwinning.

  Buiksloot die in zwaar weer is beland, zal alle zeilen moeten bijzetten, de in 1ste instantie gewonnen wedstrijd tegen Purmersteijn met 3-1 moest van de KNVB overgespeeld worden, dit kwam door het laten meespelen van hun trainer in deze wedstrijd, tevens kregen zij 2 punten in mindering, hierdoor staan zij nu op een na laatste plaats.

  De overgespeelde wedstrijd tegen Purmersteijn werd gelijk gespeeld, 2-2, waardoor zij uiteindelijk een straf opliepen van 4 punten in mindering. Afgelopen weekend werd van HCSC verloren met 3-2, die nog gaan voor de 3de periode titel samen met Jos Watergraafsmeer, Buiksloot zal moeten winnen van het weekend, om de nacompetitie te ontlopen, en behoudt in de 3de klasse te bewerkstelligen.
  FC Castricum zal ook moeten winnen om nog een kans te maken voor het spelen van de nacompetitie voor promotie naar de 2de klasse.

  We verwachten dan ook een spannende wedstrijd voor beide teams staat nog iets op het spel, FC Castricum kan dus alle support gebruiken en we hopen dan ook op een grote opkomst uit Castricum. De steun die wij daar kunnen geven wordt zeer gewaardeerd door spelers en technische staf. De aftrap is om 14.30 uur.
  Joop Bakker

  d.v.c. Buiksloot
  Sportpark de Buiksloterbanne
  Baron de Coubertinlaan 6

  1034ZK Amsterdam