• VOORBESCHOUWING FC CASTRICUM – SV BEVERWIJK

 • Aankomende zaterdag gaat de competitie van start, net als vorig jaar start FC Castricum tegen sv Beverwijk, maar nu speelt FC Castricum thuis.                                                                                                 

  Er zijn toch twee verschuivingen in de poule indeling dit seizoen, EVC is op eigen verzoek naar groep B verschoven en de Flamingo’s 64 is op eigen verzoek in de 4de klasse gaan spelen dit seizoen, hiervoor in de plaats is SCW en ZCFC in de competitie erbij gekomen.

  sv Beverwijk is de voorbereiding goed begonnen. in de 3 Bekerwedstrijden die zijn gespeeld, verloren zij geen 1 wedstrijd, blijkbaar werpt de nieuwe trainers wissel die heeft plaats gevonden nu al zijn vruchten af, Ferenc van de Broek heeft het overgenomen van Rick Kitzen. 

  FC Castricum had zijn eigen voorbereidingsplan getrokken en deed niet mee aan de districtsbeker wedstrijden, vorige week speelde zij nog tegen sv Spaarnwoude de laatste voorbereidingswedstrijd, Deze werd weliswaar verloren maar FC Castricum had toch het betere van het spel.

  We verwachten dus weer een mooie pot voetbal, dus kom allen naar Sportpark Noord End, maar hou je wel aan de corona regels die van kracht zijn op het complex.

                                                                       De wedstrijd begint om 14.30 uur.

  Joop Bakker