• VOORBESCHOUWING FC CASTRICUM - WARTBURGIA

 • Aankomend weekend staat de topper in de 3de klasse A op het programma, FC Castricum - Wartburgia, voor beiden teams is er nog een prijs te behalen, sowieso de derde plaats in het eindklassement met daarbij een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de 2de klasse.
  Wartburgia heeft genoeg aan een gelijkspel, FC Castricum moet winnen omdat het doelgemiddelde van Wartburgia beter is, de eerste ontmoeting leek te eindigen in een gelijkspel, de teams waren aan elkaar gewaagd, echter de scheidsrechter weigerde te fluiten 7 minuten voor tijd voor een duidelijke handsbal, Wartburgia maakte gebruik van de verwarring die toen ontstond en scoorde de winnende goal.

  Na een mindere periode lijkt het erop dat Wartburgia de weg is ingeslagen van herstel, afgelopen weekend speelden ze nog gelijk tegen HBOK en de week ervoor kwamen ze terug van een 2-0 achterstand naar een 3-2 overwinning op EVC.

  FC Castricum draait de laatste vier weken weer op volle toeren met drie keer winst en een gelijkspel tegen HBOK, we verwachten dan ook een spannende wedstrijd.
  Dus komt alle naar "Sportpark Noord End" naar FC Castricum en steun het team, FC Castricum kan alle steun gebruiken.

  We gaan er in ieder geval een mooie dag van maken, met in de rust de Tombola met mooie prijzen en na afloop "Waar Schijt de Koe".
  Voor de kinderen is er een springkussen en een panna-middag georganiseerd voor jeugd onder de 8 t/m 11 jaar.

  In de kantine is na afloop muziek van Stefan Storm, Dj’s Dave en Jeff en als klap op de vuurpijl een optreden van John West. Dus kom met je hele team, vriendengroep en familie.
  Joop Bakker