• VOORBESCHOUWING HBOK – FC CASTRICUM

 • HBOK, a.s. zaterdag tegenstander van FC Castricum, heeft na de 5-0 nederlaag tegen EDO per direct trainer Mark Onsia op non-actief gezet en deze met onmiddellijke ingang vervangen door de Landsmeerder Jan de Haze, die HBOK al eerder maar liefst 7 jaar onder zijn hoede had.
  HBOK begon de competitie uitstekend met 3 overwinningen, maar kon daarna de verwachtingen niet waarmaken en is inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats, daardoor dus de directe concurrent van FC Castricum zijnde.
  In de thuiswedstrijd van FC Castricum tegen HBOK kwamen de Zunderdorpers vrij eenvoudig op een 0-3 voorsprong, maar FC Castricum kwam daarna sterk terug met een 2-3 uitslag als gevolg.
  Zoals bekend is het met beide teams vervolgens bergafwaarts gegaan, maar de Castricummers lijken het lek boven te hebben en met de laatste 2 wedstrijden moet het vertrouwen in een goed vervolg van de competitie behoorlijk zijn toegenomen.
  Winst brengt FC Castricum in ieder geval een stuk dichter bij de concurrentie, zeker met de wetenschap, dat er nog een inhaalwedstrijd op het programma staat.

  Theo Groentjes