• VOORBESCHOUWING HCSC-FC CASTRICUM

 • De kaarten zijn geschud! Afgelopen weekend was de afsluiting van de 2de periode in de competitie, alleen Wartburgia tegen Purmersteijn stond op het programma. Deze wedstrijd was eerder al afgelast geweest.
  Voor Wartburgia stond nog de 2de periode titel op het spel, bij winst zouden zij deze behalen, helaas mocht dit niet zo zijn en speelde zij gelijk tegen Purmersteijn, waardoor HBOK de lachende derde werd en met de prijs ervan door ging.

  Langs deze weg de felicitaties van FC Castricum voor HBOK met deze prijs, voor FC Castricum is de puntendeling geen verkeerd resultaat, zowel Wartburgia als Purmersteijn komen op 3 punten verschil te staan waardoor alles nog mogelijk is om naar de 2de plek door te stoten.
  Aankomend weekend gaat de derde periode van start en de mogelijkheid voor FC Castricum dit seizoen toch een mooie prijs te pakken.

  Op het programma staat de wedstrijd tegen HCSC uit Den Helder, de eerste wedstrijd thuis werd gewonnen met 4-0, maar dit garandeert niets, HCSC is een team die dit seizoen, als ze de dag hebben, een stunt kunnen neerzetten. Een mooi voorbeeld is thuis tegen Purmersteijn, waar ze met 7-4 wonnen en het gelijke spel tegen Wartburgia, 1-1.
  Belangrijk voor de mannen van Jeroen Kroes is bij de les te blijven in deze wedstrijd.

  De aftrap is om 14.30 uur op Sportpark De Dogger IJsselmeerstraat 180 in Den Helder.
  Joop Bakker