• VOORBESCHOUWING HYS – FC CASTRICUM

 • Aankomende zaterdag staat de uit wedstrijd tegen HYS uit Haarlem op het programma, inmiddels zijn zij afgezakt naar de 6de plek in de competitie met maar 1 punt minder dan FC Castricum.

  HYS is na de winterstop niet goed van start gegaan, van de twee gespeelde wedstrijden hebben zij geen enkele punt gehaald, thuis verloren zij tegen Olympia Haarlem met 0-2 en uit tegen IJmuiden met 2-0. Daarbij kwam nog dat de trainer van HYS, Simon Evers net voor de winterstop bedankt werd na 1,5 jaar, zijn taak is overgenomen door Radjin de Haan, oud trainer van FC Castricum.

  FC Castricum daarintegen is goed van start gegaan na de winterstop door twee overwinningen, waardoor zij van plek 9 naar plek 4 zijn gestegen, helaas heeft FC Castricum wel te maken met veel blessures in toch een kleine selectie groep.

  Dit vergt voor de staf veel kunst en vliegwerk elke week om 2 teams neer te zetten met genoeg spelers, gelukkig is na volgend weekend (15-16 febr.) er een rust periode van 2 weken waarin men zich kan herstellen.

  FC Castricum kan dus allen steun gebruiken, kom zaterdag dan naar Sportpark Reinaldapark, Reinaldapad 6 in Haarlem.

  De wedstrijd begint om 14.30 uur  en wordt geleid door G.A.Smith