• VOORBESCHOUWING IJMUIDEN – FC CASTRICUM

  • Komende zaterdag dient er afgereisd te worden naar sportpark Schoonenberg om aan te treden tegen   IJmuiden 1.  Dit team staat stevig op de 2e plaats met maar liefst 9 punten voorsprong op ons team. Gezien de stand op de ranglijst zal door IJmuiden natuurlijk met meer dan een schuin oog naar de 1e plaats worden gekeken, bezet door Olympia Haarlem dat tot nu toe geen fouten maakt.

    IJmuiden zal er alles aan gelegen zijn om met een klinkend resultaat deze wedstrijd af te sluiten, anderzijds werd de thuiswedstrijd werd met 1-2 verloren, dus hebben we nog wat goed te maken!
    Castricum kan aan de bak, er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen zaterdag toen er vriendschappelijk tegen DTS werd gespeeld.  In goeden doen mogen we toch niet kansloos geacht worden tegen deze stugge en fysiek sterke tegenstander.

    Hopelijk zijn er een aantal geblesseerde spelers voldoende hersteld, en kan ons team op volle sterkte aantreden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het tot een spannende wedstrijd te maken, dus een bezoek aan sportpark Schoonenberg ten volle waard!