• VOORBESCHOUWING OLYMPIA HAARLEM – FC CASTRICUM

 • Aankomende zaterdag staat de Topper in de 3de klasse op het programma, Olympia Haarlem – FC Castricum.

  Olympia Haarlem op dit moment ongeslagen koploper en door in de volgende Beker ronde. Vorige week woensdag stuntte het team nog door uit tegen SDO (Hoofdklasse A) te winnen met 3-1 in de 2de ronde van de KNVB beker. Olympia Haarlem is in het seizoen 2018/2019 gestart met een nieuw zaterdagelftal om daarna zo snel mogelijk door te groeien naar een stabiele 2de klasser.                                                                                

  Door het aan trekken van Barry Tjeertes als hoofdtrainer (ook werkzaam als assistent trainer bij OFC) hebben zij een ambitieuze trainer binnen gehaald die zelf nog een aardige groep spelers heeft meegenomen,vorig seizoen waren ze al Kampioen geworden in de 4de klasse.

  FC Castricum kan weer beschikken over verschillende spelers die terug zijn gekomen van blessures en heeft de afgelopen twee weken prima resultaten neergezet.    Olympia Haarlem beschikt meer over individuele kwalitatieve spelers maar is nog niet echt een team en hierin zou FC Castricum zijn meerdere kunnen zijn om zaterdag de 3 punten mee naar Castricum te nemen.

  We verwachten dus een hele spannende wedstrijd, elke steun kan FC Castricum wel gebruiken, dus kom allen naar Sportpark Nol Houtkamp gelegen op de Henk van Turnhoutpad 1 in Haarlem. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt geleid door S.J.Schram.

  Joop Bakker