• VOORBESCHOUWING SP. KROMMENIE – FC CASTRICUM

  • Aanstaande zaterdag staat de laatste poulewedstrijd voor de KNVB districtsbeker op het programma voor FC Castricum, uit tegen Sporting Krommenie. Sporting Krommenie heeft zijn eerdere wedstrijden beiden verloren en maakt geen kans meer om de Knock-outfase van het Bekertoernooi te bereiken.

    FC Castricum daarentegen is nog volop in de strijd, net als st.Adelbert en Wijk aan Zee. De uitgangspositie voor FC Castricum is alleen iets beter dan de andere twee clubs. st. Adelbert heeft even veel punten als FC Castricum alleen heeft FC Castricum een beter doelsaldo, Wijk aan Zee heeft 1 punt minder dan beide teams. Het is dus zaak dat de wedstrijd in eerste instantie met winst wordt afgesloten en het liefst met een grote scoren, mocht st.Adelbert ook winnen zal er naar het doelsaldo gekeken worden.

    Al is Sporting Krommenie uitgeschakeld voor de knock-outfase zullen zij er alles aan doen om de poule fase positief af te sluiten. Zaak dus voor FC Castricum om de koppies erbij te houden vanaf minuut 1. We verwachten dus een spannende pot voetbal, dus komt allen ons vlaggenschip aanmoedigen op Sportpark Provily Marslaan 4 t/m 10 1562WB Krommenie.

    De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van S.J. Schram.

    joop Bakker