• VOORBESCHOUWING REIGER BOYS – FC CASTRICUM

 • Aankomende zaterdag is de 1ste competitie wedstrijd na de winterstop voor FC Castricum, tegen een bekende, Reiger Boys uit Heerhugowaard, vorig seizoen speelde FC Castricum nog gelijk (2-2) thuis en won het uit met 4-0.

  Reiger Boys heeft op dit moment nog geen wedstrijd gewonnen, speelde 5x gelijk en staat laatste op de ranglijst. onlangs heeft het bestuur de samenwerking met hoofdtrainer Raymond Huisman beëindigd en het restant van het seizoen neemt Tom Boukes het over van hem.

  Het bestuur hoopt dan ook dat hij het tij kan keren, voor Reiger Boys belangrijk dus dat zij nu de punten gaan pakken. FC Castricum kan op dit moment ook geen misstap meer veroorloven, als zij aansluiting willen krijgen bij de Top van het klassement dient er gewonnen te worden, met 5 punten achterstand op de nummer 3 is dit overbrugbaar.

  Ter voorbereiding heeft FC Castricum de afgelopen weken twee oefenwedstrijden gespeeld tegen koploper in de 4de klasse De Foresters 1, die met 4-2 werd gewonnen en RKVV DEM Zo 2 die in de reserve Hoofdklasse ongeslagen aan kop staat en met 2-1 werd verloren, beiden wedstrijden zagen we een verrassend FC Castricum die tegen RKVV DEM niets onder deed.

  De wedstrijd begint om 15.00 uur op Sportpark De Wending, Lotte Beesedijk 1 in Heerhugowaard en wordt geleid door Leroy de Groot, dus kom allen ons vlaggenschip aanmoedigen.
  Joop Bakker