• VRIENDENLOTERIJ STEUNT FC CASTRICUM MET 5000 EURO

 • Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging FC Castricum. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. FC Castricum gaat het geld gebruiken om LED-verlichting aan te schaffen.
  Gerard Travnicek, penningmeester FC Castricum: ‘We zien deze titel als een stuk waardering voor die vrijwilligers die er wekelijks voor zorgen dat de club kan draaien. Met dit bedrag kunnen we LED-verlichting aanschaffen voor de lampen op het kunstgrasveld en de twee gras-trainingsvelden.’  

  ‘Clubs van de Week’ 
  Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

  Extra financiële steun
  Als FC Castricum hebben we jaren terug een belactie gehouden met het doel leden te benaderen om mee te doen aan De VriendenLoterij waardoor we tot de dag van vandaag jaarlijks een meer dan welkom bedrag krijgen over gemaakt op de clubrekening. De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke organisatie of instelling ze meespelen en maken direct kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan 57 culturele partners en bijna 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen.  

  Wil je ook meedoen en onze club steunen of meer informatie willen hebben dan kun je dit kenbaar maken via het adres secretaris@fccastricum.nl. 

  Bestuur.