• VRIJWILLIGERS BEDANKT!

  • De gemeente Castricum en Welzijn Castricum nodigen u en uw collega-vrijwilligers graag uit voor ‘Vrijwilligers Bedankt 2021’! 

    Met ‘Vrijwilligers Bedankt 2021’ worden vrijwilligers uit de gemeente hartelijk dank gezegd voor het vele enthousiaste vrijwilligerswerk dat verricht wordt en waarvan inwoners kunnen profiteren!

    Er wordt nog hard gewerkt aan het programma maar men kan onder andere kiezen uit een wijnproeverij, yogaworkshop, dagje middelbare school, workshop schilderen, koffie drinken met de burgemeester, Zumba dansen, stiltewandeling, een optreden van Cor Bakker en Fay Claasen, wandeling met de boswachter, een mountainbike clinic of gezellig naar de bios.

    Men kan het uitgebreide programma inzien en zich digitaal aanmelden op: www.vrijwilligers-bedankt.nl vanaf maandag 4 oktober 10.00 uur De vrijwilliger ziet dan direct of er nog plaats is en krijgt een bevestiging.
    Er kan maar met 1 mailadres voor 1 activiteit aangemeld worden, mensen met hetzelfde mailadres bellen even met Welzijn Castricum.