• VV IJmuiden JO14 -1- FC Castricum JO14-1

• Wij speelden zaterdag tegen VV IJmuiden. Die stonden derde in onze competitie en hadden nog geen punt verloren. We begonnen de eerste helft lekker fel aan de wedstrijd. Tien minuten voor de eerste helft was afgelopen stond het ook nog 0-0.

De tegenstander had wel veel kansen, maar gelukkig keepte Victor heel goed. Vijf minuten voor rust kreeg IJmuiden een penalty, de tegenstander schoot de bal in de linkerhoek. Victor dook wel naar de goede hoek maar kon de bal net niet tegenhouden dus stond het 1-0. 5 minuten later kreeg IJmuiden nog een 1 op 1 kans en die schoten ze er ook in.

Dus bij de rust stond het 2-0. Aan het begin van de tweede helft scoorde IJmuiden twee keer uit twee counters en na 7 minuten spelen in de tweede helft stond het 4-0. De rest van de tweede helft waren we nog wel aan elkaar gewaagd. Wij kregen zelf ook nog twee grote kansen waar we eigenlijk uit hadden moeten scoren. De tegenstander kreeg de tweede helft iets minder kansen dan in de eerste helft maar ze waren wel gevaarlijker met goede aanvallen. Gelukkig waren onze verdedigers heel goed in het afpakken van de bal en wist Victor meer doelpunten te voorkomen. Itai (verdediger) was de man of the match, het scheelde maar 1 stem met Victor.

We gaan gelukkig wel steeds beter voetballen en doen steeds beter ons best.