• “WAAR SCHIJT DE KOE?”

 • Na een afwezigheid van een aantal jaar vindt op zaterdag 28 mei 2022 voor de 4e keer het evenement "Waar schijt de koe?" plaats bij FC Castricum. Dit evenement zal net als andere jaren plaatsvinden tijdens en na de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal.

  Als het laatste fluitsignaal heeft geklonken zal direct worden gestart met live muziek van De Wico’s met als klap op de vuurpijl niemand minder dan John de Bever!

  Na afloop van de wedstrijd, FC Castricum – SV Beverwijk (aanvang 14:30 uur), zal direct gestart worden met de 'Waar schijt de koe?'-loterij én de veelbelovende feestavond! Boer Res zal zo snel mogelijk twee koeien loslaten op ons hoofdveld om vervolgens een mooi plekje uit te gaan zoeken om hun behoefte te doen. Poept de koe op jouw gekochte 'Waar schijt de koe?' lotnummer dan win jij de hoofdprijs van maar liefst €449,-. Ligt jouw vakje naast het winnende vak, dan hoef je niet te treuren en win je €25,- (schuin aangrenzend) of €50,- (recht aangrenzend). Voor degene met het lot dat het verst van het winnende vak af ligt is er een leuke troostprijs.

  Om mee te doen aan de 'Waar schijt de koe?'-loterij kunt u loten kopen. Deze loten zijn verkrijgbaar bij de jongens van de selectie op zaterdagmiddag voor de wedstrijd van het 1e elftal. Ook zullen er op twee zaterdagen (14 en 28 mei) medewerkers op het sportpark lopen om loten te verkopen.

  Naast bovenstaande is er nog veel meer leuks geregeld voor jong en oud. Zo is er onder andere de hele avond live muziek, zijn er genoeg versnaperingen (popcornkraam, hamburgerkraam e.d.) en is er genoeg vertier voor jong en oud.

  De toegang is uiteraard gratis.

  Heb je vragen of wil je alles in de gaten houden met betrekking tot dit evenement? Kijk dan vooral even op de Facebook, Instagram, website en Twitter van FC Castricum, en vergeet vooral niet te liken.

  Tot zaterdag de 28e!

  Ps. Voor de voetbaldieren onder ons: om 12:00 uur speelt het tweede elftal van F.C. Castricum een belangrijke wedstrijd tegen de amateurs van AFC Ajax.

  Een mooie gelegenheid om de hele dag te vertoeven op ons mooie sportpark Noord-End!