• Zaanlandia JO17-2- FC Castricum JO17-1

• Op Zaterdag 5 Oktober speelt FC Castricum 17-1 uit tegen Zaanlandia 17-2
    FC Castricum begint de wedstrijd erg scherp, waardoor er al erg snel gescoord wordt. Een mooie pass van Jaden onze rechtsback die Nick 1 op 1 met de keeper zet en de bal afrondt. Even later scoort Joris waarvoor afgaand een mooie combinatie met Nick. De 0-3 was een mooie goal van Shane buiten de 16 met zijn chocolade been schiet hij hem over de keeper.
    Toen hield het scoren even op en kreeg Zaanlandia een kans die goed gered werd door onze keeper. De 0-4 was een goal van Joris op t aangeven van Finn. Een kwartier later geeft Nick de bal ook op Joris en hij maakt er 0-5 van. De 0-6 ook een goal van Joris die hem dit keer met het hoofd scoort. Vlak voor rust krijgt Nick nog een kans op een mooie voorzet van Joris mooi binnen gewerkt met het hoofd door onze spits Nick.
    FC Castricum gaat de rust in met een mooie 0-7 voorsprong. In de rust kregen we nog wat aanwijzingen dat we goed de ruimte aan de zijkant moesten opzoeken. Verder was onze coach erg tevreden. In de rust werd er ook gewisseld. Sven kwam er in voor Nick, maar neemt al gauw de taak van Nick over en maakt der 0-8 van op t aangeven van Shane. 10 Minuten later een corner voor Castricum wordt binnen geknikt door Jens op aangeven van Shane.
    Even later is het nog een keer Shane die een mooie pass geeft, dit keer op Sven die er 0-10 van maakt. Nick komt weer het veld in en maakt al snel zijn goaltje op aangeven van Pieter. Even later is het weer Nick dit keer met een pass van Iris. Castricum wint de wedstrijd met 0-12 en hebben een mooi doelsaldo opgebouwd.
    Volgende week staat Krommenie te wachten.
    Jens Smit centraal verdediger J017-1