• Zijlstra Collection nieuwe hoofdsponsor

  Sinds kort heeft Zijlstra Collection zich als hoofdsponsor verbonden aan FC Castricum waar we als vereniging zeer blij mee zijn.
  In 1941 start Ben Zijlstra zijn meubelstofferingsbedrijf in Castricum. In eerste instantie als eenmanszaak, tot zoon Theo bij het bedrijf komt werken. Onder invloed van Theo breiden de activiteiten zich langzaam maar zeker uit en groeit Zijlstra Collection naar de huidige vorm. Inmiddels is de familie Zijlstra niet meer actief werkzaam in het bedrijf. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is nu een bedrijf met 24 vakmannen en ??vrouwen met een grote passie voor hun vak.

  Zijlstra Collection staat voor wooninspiratie, design, kwaliteit, interieuradvies op maat, vakmanschap en service. Dankzij de eigen meubelstoffeerderij en het gordijnatelier bieden wij een totaalconcept op het gebied van woninginrichting.

  Het voordeel van onze stoffeerderij en het gordijnatelier is dat het ons de mogelijkheid geeft onze klanten oplossingen op maat te bieden. Wij kijken verder dan de standaard opties.

  Wat de klant met zorg heeft uitgekozen, wordt door ons met zorg afgehandeld. Voor het leggen van vloeren, het ophangen van gordijnen, het aanbrengen van verlichting en het plaatsen van zonwering maken wij gebruik van onze eigen buitendienst.

  Wie op zoek is naar nieuwe wooninspiratie, interieuradvies op maat, raamdecoratie, vloeren of een favoriet meubelstuk opnieuw laten stofferen, is bij Zijlstra Collection aan het juiste adres.