• ZOMERBOOST

 • Een dag vol sport! Op zaterdag 16 juli van 10:30 - 15:00 uur kan jong en oud kennismaken met 6 verschillende sporten op Sportpark Noord-End. In feestelijke sfeer kan iedereen deelnemen aan meerdere sportclinics. Wil je voetballen met oma, dansen met opa of leren hoe je echt kan tafeltennissen? Kom dan naar ons Zomerboost Multisportevenement, vooraf aanmelden is niet nodig. 

  Zomerboost is een campagne vanuit Sportservice Kennemerland om inwoners kennis te laten maken met het sport- en beweegaanbod. Sinds Corona is de deelname aan sport landelijk afgenomen en dat is een slechte ontwikkeling voor de algehele gezondheid, vandaar dat de sportaanbieders graag meewerken aan een herstel van deze landelijke dalende cijfers.

  De zes sportaanbieders sluiten hiermee gezamenlijk een mooi sportseizoen af en gaan zich voorbereiden op een nieuw seizoen. Verspreid over de kunstgrasvelden op sportpark Noord-End kan iedereen van jong tot oud kennis maken met voetbal, korfbal, turnen/trampolinespringen, tafeltennis, atletiek en diverse dansstijlen.

  Bij aankomst op het sportpark hoor je de muziek van clubMariz, op het boardingveld geven zij dansles in verschillende stijlen en voor diverse leeftijden afgewisseld met spetterende demonstraties waaronder breakdance & HipHop.

  De 6 a 8 tafeltennistafels van TTV Castricum staan op het achterterras van FCC. Daar kunnen sporters van alle leeftijden onder begeleiding de beginselen van het tafeltennis ervaren. Even lekker overslaan of een al dan niet fanatiek partijtje met elkaar spelen. Dat kan met je opa, kleinkind, dochter, vriendje of een volslagen onbekende. Tafeltennis is namelijk leuk om met wie dan ook te spelen.

  Op het kunstgrasveld kan kennis gemaakt worden met diverse Atletiek mogelijkheden. AVC biedt een gevarieerd programma voor zowel senioren als jongeren met daarin ook een stukje looptechniek verwerkt.

  Bij FC Castricum doe je mee met uitdagende wedstrijdjes zoals kappen & draaien en schot op doel. Ook hier staat een demonstratie op het programma.
  Gymnastiekvereniging DOS pakt groot uit met een tumble baan en trampolines, wie wil zich daar nu niet op uitleven!
  Last but not least zijn de clinics van Korfbalvereniging Helios, zowel voor de allerjongsten, de Kangoeroes, als voor de ‘oudere jeugd’.

  Bij alle clinics krijg je een aantekening op je stempelkaart. Zo verzamel je tijdens deze sportieve dag stempels en mag je je, na deelname aan 4 verschillende sporten, ‘s middags uitleven op de stormbaan.

  Opgeven is niet nodig, meedoen is gratis en voor iedereen.