• ZWEMBAD NOORD-END

 • Zoals jullie inmiddels in de lokale pers hebben kunnen lezen heeft de gemeenteraad vorige week besloten dat er geen parkeergelegenheid komt naast het zwembad op ons huidige veld 5.

  Tot onze verbazing was er een plan om halverwege de oprijlaan van ons mooie complex aan de rechterkant op veld 5 een parkeergelegenheid te creëren voor het te bouwen zwembad waar wij als FC Castricum grote bezwaren tegen hadden. Gelukkig is dit plan nu van de baan met de nodige inspanningen van de politiek en FC Castricum. Wat betekent dit nu verder?

  FC Castricum is een nieuw kunstgrasveld beloofd, op dit moment is er nog steeds geen definitieve keuze gemaakt waar dat veld komt te liggen. FC Castricum heeft een sterke voorkeur om dit kunstgrasveld op het huidige veld 2 gerealiseerd te krijgen, er is echter nog niets zeker.

  Uitgangspunt is en blijft dat er geen veld verloren mag gaan, dit betekent dat er dan nog een (gras) speelveld bij zal moeten komen om weer op het totaal van vijf velden uit te komen. Waar dit (gras)speelveld zal komen hangt samen met de locatie van het nieuwe kunstgrasveld.

  Afgelopen donderdag is hier weer met de gemeente verder over gesproken, opnieuw is duidelijk gemaakt wat FC Castricum wil,  gezien de nieuwe situatie die nu is ontstaan (geen parkeren op veld 5) zal een aangepast plan moeten worden gemaakt waarin ook aan de wensen van FC Castricum  wordt tegemoet gekomen.

  Pas als hier duidelijkheid over is komt de volgende stap in beeld, de afrondingsfase “op de tekentafel” en het daadwerkelijk beginnen met de werkzaamheden.

  Zodra er weer nieuws is zullen we dit weer op de site laten weten.

   

  Bestuur